Special Products
Special Products
ფასი 46,76 ₾ რეგულარული ფასი 51,95 ₾
-10%
ფასი 40,46 ₾ რეგულარული ფასი 44,95 ₾
-10%
ფასი 33,12 ₾ რეგულარული ფასი 36,80 ₾
-10%
ფასი 29,25 ₾ რეგულარული ფასი 32,50 ₾
-10%
All Sale Products
Testimonial
Testimonial
შესანიშნავია ყოველდღიური მოხმარებისთვის, პაშტეტთან, ლორით შემწვარ კარტოფილთან, ყველთან, ძეხვთან, შემწვარ სოსისთან, სპაგეტისთან, ამოლესილ ლობიოსთან, სალათებთან, ბუტერბროდებთან, ცივ ხორცთან.
წითელი მშრალი ღვინო
ტკბილ კერძთან ღვინოც შესაბამისი სიტკბოსი უნდა იყოს. მაგალითად, არასწორი იქნება დესერტს მშრალი კახური ღვინო მივაყოლოთ, ამიტომ აჯობებს, ნამცხვრებთან, ტორტებთან, ნაყინთან, ხილთან და სხვა ჩაროზთან ნახევრადტკბილი, ტკბილი ან შემაგრებული ღვინო დავლიოთ.
ტკბილი წითელი ღვინოები
ქათმის სალათები, მშრალი ყველები, კიბორჩხალა და სხვა ზღვის ნაწარმი, ასევე მოხარშული თევზი, ინდაურისა და ქათმის თეთრი ხორცი
ნახევრად მშრალი
ასეთ ღვინოებს, რა თქმა უნდა, პირველ რიგში სადესერტო კერძები უხდება, წითელი ხილით დაწყებული - ალუბრის ტარტით და სხვა ნამცხვრებით დამთავრებული. წითელი ნახევრადტკბილი ღვინო შეგვიძლია ვცადოთ გუდის ყველთანაც (ქინძმარაული) და ლორიან ამოლესილ ლობიოსთანაც (ხვანჭკარა).
ნახევრად ტკბილი
როგორ ვიქცეთ ღვინის მცოდნედ

როგორ ვიქცეთ ღვინის მცოდნედ

დასანანია, როცა ადამიანი კარგ და ცუდ ღვინოებს ერთმანეთისგან ვერ არჩევს. მითუმეტეს მაშინ, როცა ღვინო უყვარს და მითუმეტეს საქართველოში – ღვინის სამშობლოში, სადაც მეღვინეობის საწყისების არცოდნა სამარცხვინოც კია.