ქართული ღვინოები
ქართული ღვინო ერთ-ერთი უძველესია ევროპაში, მისი წარმოების ნიშნები ნაპოვნია ჩვენს ტერიტორიაზე დაახლოებით 7000 წლის წინ, რაც საქართველოს ღვინის სამშობლოს სტატუს ანიჭებს.
წითელი ღვინო
წითელი ღვინო

საქართველოში იწარმოება 20-მდე სახეობის წითელი ღვინო. ლეგენდები მისი სასარგებლო ტვისებების შესახებ უძველესი დროიდან იღებენ სათავეს, ჩვენი წინაპრები მას სიცოცხლის ელექსირს უწოდებდნენ. წითელი ღვინო  ხორცსა და გრილზე შემწვარ კერძებს ეხამება.

თეთრი ღვინო
თეთრი ღვინო

საქართველოს ტერიტორიაზე იწარმოება 40 სახეობამდე თეთრი ღვინო. ზაფხულის პერიოდში მსუბუქი თეთრი ღვინო სალათეულთან და ბოსტნეულთან შესანიშნავ წყვილს ქმნის, ასევე იგი ეხამება თევზეულს და ქათმის თეთრ ხორცს.

ცქრიალა ღვინო
ცქრიალა ღვინო

საქართველოში იწარმოება 18 სახეობის ცქრიალა ღვინო.  ცხელ ზაფხულს ისე არაფერი უხდება როგორც კარგად ჩაციებული ცქრიალა ღვინო, რომელიც შესანიშნავად შეეხამება ზაფხულის ხილს, ციტრუსებს და ნაკლებად კრემიან ნამცხვარს

რჩეული ბრენდები
  • რჩეული
  • ახალი
  • ყველაზე გაყიდვადი
უფასო მიწოდება
100 ლარიან შენაძენზე
უსაფრთხო და დაცული ანგარიშსწორება
შეკვეთა 24/7
სპეციალური შემოთავაზება
რქაწითელი, მამა ალექსის მარანი
  • სეილი!
  • -10%
29,25 ₾ რეგულარული ფასი 32,50 ₾
-10%
ფასი
750 მლ. ახაშენი, წითელი...
  • -10%
წითელი ღვინო
18,59 ₾ რეგულარული ფასი 20,65 ₾
-10%
ფასი
რჩეული პროდუქტი
ახალი პროდუქცია
ყველაზე გაყიდვადი პროდუქცია
წითელი ღვინისა და კერძების შეხამება
შესანიშნავია ყოველდღიური მოხმარებისთვის, პაშტეტთან, ლორით შემწვარ კარტოფილთან, ყველთან, ძეხვთან, შემწვარ სოსისთან, სპაგეტისთან, ამოლესილ ლობიოსთან, სალათებთან, ბუტერბროდებთან, ცივ ხორცთან.
წითელი მშრალი ღვინო
ტკბილ კერძთან ღვინოც შესაბამისი სიტკბოსი უნდა იყოს. მაგალითად, არასწორი იქნება დესერტს მშრალი კახური ღვინო მივაყოლოთ, ამიტომ აჯობებს, ნამცხვრებთან, ტორტებთან, ნაყინთან, ხილთან და სხვა ჩაროზთან ნახევრადტკბილი, ტკბილი ან შემაგრებული ღვინო დავლიოთ.
ტკბილი წითელი ღვინოები
ქათმის სალათები, მშრალი ყველები, კიბორჩხალა და სხვა ზღვის ნაწარმი, ასევე მოხარშული თევზი, ინდაურისა და ქათმის თეთრი ხორცი
ნახევრად მშრალი
ასეთ ღვინოებს, რა თქმა უნდა, პირველ რიგში სადესერტო კერძები უხდება, წითელი ხილით დაწყებული - ალუბრის ტარტით და სხვა ნამცხვრებით დამთავრებული. წითელი ნახევრადტკბილი ღვინო შეგვიძლია ვცადოთ გუდის ყველთანაც (ქინძმარაული) და ლორიან ამოლესილ ლობიოსთანაც (ხვანჭკარა).
ნახევრად ტკბილი
საქართველოს ტერიტორიაზე 500-ზე მეტი ყურძნის ჯიში ხარობს
ქართული ტრადიციული ღვინოები

დასანანია, როცა ადამიანი კარგ და ცუდ ღვინოებს ერთმანეთისგან ვერ არჩევს. მითუმეტეს მაშინ, როცა ღვინო უყვარს და მითუმეტეს საქართველოში – ღვინის ...

ყველაზე გაყიდვადი